Cursus
Proloogdag

Slagen met zekerheid!

C5
Solar Techniek Nederland Favicon

100% Betrokkenheid

Icon3

100% Gecertificeerd

Icon1

100% Vakmanschap

Introductie

De versnelde PV-erkenning, of eerste monteur onder het dak van InstallQ kan een lastige klus zijn voor menigeen. Voor zij-instromers / nieuwkomers helemaal omdat er vele nieuwe definities, begrippen en symbolen zijn. Daarnaast is structuur brengen in je eigen studietijd niet altijd even makkelijk.

De Proloogdag biedt daarom een goede uitkomst om vooraf inzicht te krijgen in de versnelde PV-erkenning van InstallQ. Je wordt bij de hand genomen om de basisbegrippen, symbolen en definities onder de knie te krijgen. Dit geeft een goed fundament om verder te kunnen bouwen in de versnelde PV-erkenning van InstallQ.

Met  andere woorden, is theorie niet je sterkste kant dan is het advies om de proloogdag te volgen om de kans op een succesvolle afronding van de versnelde Pv-erkenning significant te verhogen. 

 

Let op!

De proloog geeft je geen garantie tot slagen. Maar je bouwt voor jezelf zekerheden in die leiden tot een 100% slagingskans. Deze dag gaat door bij voldoende deelname. (4-6 personen) 

Mocht de proloogdag niet doorgaan dan zijn er altijd nog de plusdagen om achteraf te kijken wat er nog nodig is. Het voordeel van een plusdag is dat er na het examen een beter beeld onstaat van de onderdelen die onvoldoende beheerst worden en er beter voorbereid kan worden op het gratis her-examen tijdens de plusdag.

Vooropleiding

De basis voor de cursus eerste monteur onder het dak, Team Pursuit of de versnelde PV-erkenning van InstallQ is dat je voldoende onderricht persoon bent. Dus aantoonbaar voldoende onderricht te zijn in de NEN 3140 m.b.t de PV-installatie.

Heb je dit niet dan is het advies om de Proloogdag te volgen. Dit is een basiscursus om voldoende onderricht te worden m.b.t de PV-installatie. Deze proloogdag zorgt voor een zorgeloze aansluiting op de versnelde PV-erkenning van InstallQ.

 

Onderwerpen

De onderwerpen die aan bod komen zijn vooral de basisbegrippen, symbolenlijst en de gebruikte afkortingen die gebruikt worden. Daarnaast leer je natuurlijk hoe je het beste je huiswerk kan maken aan de hand van de oefeningen die er zijn.

  • Basis symbolen, afkortingen en begrippen
  • Structuur en de verwachtingen van de versnelde PV-erkenning
  • Huiswerkbegeleiding
  • Gereedschapsleer
  • Parallelle en seriële aansluiting 
  • Wet van Ohm

Op deze dag voorafgaand aan de versnelde PV-erkenning van InstallQ worden de boeken uitgereikt en is er een huiswerk/ zelfstudieplanning. Cursisten die de huiswerkplanning volgen en goed kunnen uitvoeren hebben een slagingspercentage van 100%.

 

Startmoment Proloogdag

Een keer per maand start er een proloogdag in de weken voorafgaand aan de versnelde PV-erkenning van InstallQ. De minimale deelname is vanaf 4-6  personen. Aanvang 9:00-16:00.

2024

8 janauri

9 februari

8 maart

5 april

 

 

Voor wie

Deze proloogdag is geschikt voor cursisten waarbij de theorie niet hun sterkste kant is. En met name voor cursisten die nog geen of te weinig kaas hebben gegeten van elektrotechniek. Waarbij de wet van Ohm en de begrippen van stroom, spanning en weerstand, AC/DC nieuw zijn of redelijk nieuw zijn. 

 

Geschikt voor de cursus:

  • Montage onder het dak
  • Team Pursuit
  • Ontwerp en Adviseur
  • Versnelde PV-erkenning

De basis voor de versnelde PV-erkenning is dat je voldoende onderricht persoon bent. Dus aantoonbaar NEN 3140 kennis hebt m.b.t de PV-installatie.

 

Certificaat NEN 3140

Deze basiscursus voorafgaand aan de versnelde PV-erkenning van InstallQ, eerste monteur onder het dak of Team Pursuit geeft recht op een certificaat van de NEN3140 m.b.t de PV-installatie veilig en voldoende onderricht kunnen werken.

Bel Ontwerpen

 

 

Investering Proloogdag

Investering1

€ 295,-

voor de Proloogdag excl. BTW

Investering3

€ 29,-

Lesmateriaal incl. Lunches

Investering2

€ 65,-

Lesboek NEN 3140 voldoende onderricht persoon.

 

 

Nog geen keus kunnen maken? Vul dan hieronder je contactformulier in!

We helpen je graag verder!

Toelichting (optioneel)