Solar Techniek Nederland

Mogelijkheid tot elektrisch laden op locatie

Heade Img 1
Solar Techniek Nederland Favicon

100% Betrokkenheid

Icon3

100% Gecertificeerd

Icon1

100% Vakmanschap

 

 

Momentschroevendraaierset

Bij het praktijkexamen voor onder het dak wordt een nieuw setje momentschroevendraaiers ter beschikking gesteld  om te gebruiken in de groepenkast. Na afloop mag de curcist dit setje meenemen om het in zijn werk te gebruiken. Bij onderstaande cursussen worden deze verstrekt.

  • Versnelde PV-erkenning InstallQ
  • Team Pursuit
  • Onder het dak
401313712 4 Jpeg
Wera (1)
401313712 7 Jpeg
Wera Kraftform Kompakt Vde 15 Torque 12 30 Nm Extra Slim 1 (2)

 

Geldig vanaf startdatum 4 oktober t/m 22 december 2023 en niet inwisselbaar voor contanten. 

Aandraaimoment

Sinds 1 januari 2017 is iedere installateur verplicht om van een verdeelinrichting of groepenkast de schroeven onder de klem van alle DIN producten na te draaien met gekalibreerde, gecertificeerde momentschroevendraaier.

 

Let op!

Ook voor nieuwe groepenkasten direct geleverd vanaf de groothandel of fabrikant dient na plaatsing ( en voor het in bedrijfstellen)  met een gekalibreerde momentschroevendraaier nagedraaid te worden. 

 

NEN 1010

Hoofdstuk 1 van de NEN1010 stelt dat iedere installateur verantwoordelijk is voor zijn installatie en zich dient te houden aan de montage voorschriften van de fabrikant. Voor de panelenbouw (NEN-IEC-61439) gelden in principe dezelfde regels.

 

Cursus

Tijdens de InstallQ cursussen: Versnelde PV-erkenning InstallQ, Team Pursuit en onder het dak wordt uitgebreid stil gestaan bij het monteren en zelf ontwerpen van de groepenkast. Daarnaast leer je ook met een momentgereedschap te werken die voor de groepenkast verplicht is.

Nog geen keus kunnen maken? vul dan hieronder je contactformulier in.

 

 

We helpen je graag verder!

Toelichting (optioneel)