Solar Techniek Nederland

Financieren? Ja! we kunnen nu echt verder!

Heade Img 1
Solar Techniek Nederland Favicon

100% Betrokkenheid

Icon3

100% Gecertificeerd

Icon1

100% Vakmanschap

 

Investeren 

Opleidingskosten zijn zoals, inmiddels door de verzekeraars "verplichte" erkenning van InstallQ, een sluitpost op de begroting voor de meeste installateurs. De totale kosten van een erkenningsregeling zijn veelal ook erg hoog en komen vaak onverwacht en ongelegen voor vele bedrijven en ZZP'ers.

Je moet niet alleen geld uitgeven voor de opleidingen zelf. Maar ook aan de nieuwe lidmaatschappen en eventuele investeringen aan verplichte meetinstrumenten, veiligheidsmiddelen, gereedschappen e.d. Maar dat niet alleen je mist ook op dat moment inkomsten omdat de mensen op dat moment niet aan de installaties werken die omzet opleveren. 

Om dit het hoofd te bieden kunnen en je geld gereserveerd te houden voor andere mogelijk onverwachte uitgaven en/of reeds geplande investeringen, groei of omzet uitval voor te zijn, biedt Solar Techniek Nederland uitkomst.

Solar Techniek Nederland heeft met een Financieringspartij (qeld) een partnership ontwikkeld waarbij tegen gunstige acceptatie voorwaarden erg veel bereikt kan worden.

 

 

 

Stadtwerke Bielefeld - Geschäftskunden

Welke investeringen 

Bij qeld is er veel mogelijk als je voor kwaliteit gaat in je bedrijfsvoering. Dat is goed te zien aan de keuzes die worden gemaakt door de installateurs om erkend te worden door InstallQ. Echter hier zitten kosten en investeringen aan verbonden die meegenomen kunnen worden in de aanvraag. Hierbij kun je denken aan:

  • De opleidingskosten bij Solar Techniek Nederland
  • Gemiste omzet door de cursusdagen 
  • Eerste jaar lidmaatschapskosten van InstallQ 
  • Eerste jaar lidmaatschapskosten van NEN-connect
  • Extra investeringen voor meetinstrumenten en eventuele veiligheidsmiddelen zoals steigers, nieuwe ladders en laddermatten, RSS systemen, valharnassen e.d.

 

Snel, gemakkelijk en vrijblijvend

Het aanvragen van een offerte is altijd geheel vrijblijvend. Het is heel gemakkelijk en snel. Ontvang binnen 24 uur het zakelijke krediet om te investeren in jouw toekomst via Solar Techniek Nederland.

  • Geen opstartkosten
  • Geen bindende looptijd
  • Dezelfde werkdag uitbetaald!
  • Kosteloos vervroegd aflossen

 

Bedrijfsleningen Reviews

 540  beoordelingen met een gemiddelde van uitstekend 4,8
TrustScore 5 uit 5

 

Direct boeken

Boek hieronder direct een cursus voor jou en je collega's

Nog geen keus kunnen maken? Vul dan hieronder je contactformulier in!

We helpen je graag verder!

Toelichting (optioneel)