SCIOS Scope Inspecteur

Inspectie E-installaties

1
Solar Techniek Nederland Favicon

100% Betrokkenheid

Icon3

100% Gecertificeerd

Icon1

100% Vakmanschap

 

 

Scope cursus

Wil jij als inspecteur laagspanningsinstallaties én PV-installaties aan de slag gaan? Dan is de Duo Scope 8 & 12 cursus bij Solar Techniek Nederland een prima keuze! Je wordt opegeleid tot een vakbekwaam inspecteur voor de inspecties van scope 8 en 12. 

Wil je één van deze twee opleidingen volgen dan kan dat natuurlijk ook. Echter deze twee cursussen liggen zo dicht bij elkeaar dat als je een van beide doet er weinig voor nodig is om de ander erbij te doen. Het bespaart veel tijd en je kansen op inspectiewerk nemen toe.

De Scope 8 en Scope 12 hebben afzonderlijk 5 lesdagen. Echter door deze te combineren ben je in totaal 6 lesdagen klaar. Deze combinatie is zeer goed mogelijk omdat de Scope 8 en 12 onderdeel zijn van de deelregeling elektrisch materieel gezien vanuit het hoofddocument SCIOS Certificatieregeling.

In de kennis- en bekwaamheidseisen (KBE) van de de Scope 8 en Scope 12 zitten veel gelijkwaardige onderwerpen i.v.m. de AC-zijde. De KBE van Scope 8 en 12 worden ook in 1 document samengevat. Daarnaast zijn er een tal van onderwerpen zoals het IB22 document, TD17,  TD2 referenties, TD16 Specifieke verplichtingen en de informatie bladen gelden voor zowel de Scope 8 als de Scope 12.

 

C5

 

 

 

 

Nog geen keus kunnen maken? Vul dan hieronder je contactformulier in!

We helpen je graag verder!

Toelichting (optioneel)