Cursus
PV-Professional

Van basis naar PV-expert

119A678b 0266 48Ab Bae4 34E049a5b53f
Solar Techniek Nederland Favicon

100% Betrokkenheid

Icon3

100% Gecertificeerd

Icon1

100% Vakmanschap

PV-Professional 

Zonder kennis te hebben van de PV-NEN1010 is het onmogelijk om goed te kunnen functioneren als PV-professional. Het doel van deze PV-professional cursus is dat je vanaf starters niveau in haalbare stappen naar expert kan doorgroeien. In 13 cursusdagen dagen verdeeld over twee maanden van basis naar een professional in de PV-branche.

 

Voor wie? 

Het is een groot voordeel als je praktijkervaring hebt opgedaan voor zowel op als onder het dak en/of als verkoper adviseur. Deze ervaring kun je natuurlijk ook opdoen tijdens de cursus die twee maanden in beslag neemt.

Daarnaast is deze cursus uitermate geschikt voor de ervaren PV-installateur of elektromonteur. I.v.m de herkenbaarheid van de lesstof zal het eenvoudiger zijn om je alles eigen te maken. Zeker de praktijk zal veel voordelen opleveren maar geen ontheffing.

 

De aanpak! 

Onze praktische aanpak tot uiteindelijk 3x 80 ampère, gericht op de relevante normeringen, is ontworpen om je te helpen de nodige inzichten te vergaren en deze effectief over te brengen naar je klanten én collega's, waardoor onnodige discussies en veel misverstanden voorkomen kunnen worden.

Je behaalt je certificaten voor de aanvraag van je PV-erkenning van InstallQ tot 3x 25 ampère. Dat is ook de basis voor je verder professionele ontwikkeling als PV-expert. Vervolgens pak je de volgende periode aan om door te groeien naar Expert. Dit doe je door de duo scope ( scope 8 en 12) te gaan halen. 

Op deze manier raak je snel thuis in de groepenkast tot 3x80 ampère en kun je de installaties op scope 8 en 12 opleveren en inspecties uitvoeren. Uiteraard hoort daar wel een bedrijfscertificering bij zowel bij InstallQ als SCIOS regeling.

PV-Professional is een perfecte samenstelling van de versnelde PV-erkenning van InstallQ  7 dagen + de Duo Scope (8 & 12) 6 dagen 

 

 

De PV-professional kent als voordeel:

  • Een perfect opgebouwde cursus van basis naar PV-expert
  • Alle examens op locatie van STN
  • Weinig verlies van installatiedagen i.v.m. slimme planning van cursus en examen.
  • Uiteraard met perfect verzorgede lunches
  • 1 x aanmelden alles georganiseerd en goedkoper uit!
  • 1 x gratis herexamen bij versnelde PV-erkenning InstallQ
  • 1 x gratis herexamen  scope 8 (naar keuze theorie of praktijk)  
  • 1 x gratis herexamen  scope 12 (naar keuze theorie of praktijk) 

 

Financieel:

De PV-professional kent een aantrekkelijke en renteloze & kosteloze betalingsregeling gedurende de cursusduur. Vraag naar de voorwaarden. De kosten die genoemd zijn zijn ex BTW.

 

Examenvoordelen

De examens voor zowel de theorie en praktijk vinden plaats op locatie van Solar Techniek Nederland zelf. Dat is wel zo makkelijk en vertrouwd. Deze zijn al gepland als vaste data circa 6 weken na de laatste cursusdag op een maandag en dinsdag en is niet opzegbaar of verplaatsbaar. De Theorie en praktijk examens vinden altijd op dezelfde dag plaats en is inclusief lunch.

Solar Techniek Nederland biedt extra voordelen bij de DUO-scope m.b.t de SCIOS examens. Er is 1 gratis herkansing naar keuze per scope. Je kunt dan kiezen een gratis herexamen voor de theorie of de praktijk v/d betreffende scope. 

De ( her) examens dienen ook hier vooraf te zijn voldaan alvorens men kan deelnemen. Ook hier geldt eenmaal aangemeld  kan het niet meer worden geannuleerd of verplaats worden. 

 

De aanmeldprocedure

Je belt, mailt of vult een contactformulier in om met ons in contact te komen. We hebben dan eerst een haalbaarheidsgesprek op verschillende vlakken zoals het kunnen eigen maken van redelijk onbekende leerstof, financiële haalbaarheid en planning technische haalbaarheid i.v.m. je eigen werk.

Daarnaast vragen we je ook welke doelen je nastreeft met je bedrijf en je eventuele praktische toepassingen waarom je dit traject graag wil volgen. Elke 14 dagen start er een PV-pro cursus. 

Van basis naar PV-expert

Investering3

€ 4.999,-

Versnelde PV-erkenning InstallQ

Investering3

€ 4.995,-

DUO scope incl. examens bij STN