Solar Techniek Nederland

Batterij & laadpaal

Enigeer Roof
Solar Techniek Nederland Favicon

100% Betrokkenheid

Icon3

100% Gecertificeerd

Icon1

100% Vakmanschap

Opleiding Laadpaal Installateur

Laadpaal cursus

Laadpalen plaatsen lijkt eenvoudig. Toch is het lastiger dan je denkt, weet goed wat je doet en let op dat je de elektrotechnische installatie die je maakt ook oplevert en beproeft volgens de voorschriften van de NEN 1010. Solar Techniek Nederland kan je hier alles over bijbrengen in theorie en praktijk! Uiteraard komen de verplichte metingen ruim aan bod en leer je deze ook aan.

A Complete Solution From Roof To Grid

Batterij cursus

Interesse in advies & ontwerpen van batterijsystemen? De vraag naar ervaren en deskundige vakmensen groeit. In deze cursus staan we stil bij alle onderwerpen die van belang zijn voor het goed kunnen ontwerpen en voorbereiden en installatie van een batterijsysteem. Er is een compleet ingericht en werkend batterij opslagsysteem van SolarEdge aanwezig incl. een energie monitoringssysteem. Stap voor stap leer je als monteur om alles goed en probleemloos aan te sluiten tot in de meterkast. Let op! er worden geen praktijkhandeling verricht.

Bel Ontwerpen

Combi cursus

Interesse in advies & ontwerpen van batterijsystemen gecombineerd met laadpalen? De vraag naar ervaren en deskundige vakmensen groeit. In deze gecombineerde cursus staan we stil bij alle onderwerpen die van belang zijn voor het goed kunnen ontwerpen en voorbereiden en installatie van een batterij- en laadpaalsystemen. Er is een compleet ingerichte en werkende batterij- en laadpaalsystemen aanwezig. Stap voor stap leer je als adviseur & ontwerper om alles goed en probleemloos aan te sluiten tot in de meterkast. Inclusief het meten en beproeven volgens de NEN1010 voorschriften. Let op! er worden geen praktijkhandeling verricht dan alleen de metingen die aan worden geleerd. Meetinstrumenten van Metrel zijn daarvoor aanwezig.