Cursus
PV-metingen met Metrel

AC/DC PV-metingen

Productfoto Transparant 45BE9DC5 1328 4195 86B1039BE1700DD0
Solar Techniek Nederland Favicon

100% Betrokkenheid

Icon3

100% Gecertificeerd

Icon1

100% Vakmanschap

Introductie cursus PV Metingen Metrel 

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die graag wil leren meten volgens de scope 12. Dat zijn o.a. de categorie 1 metingen vanuit de NEN-EN-IEC 62446-1. We werken met de meetinstrumenten van Metrel. Deze zijn ook aanwezig en kunnen nadien worden aangeschaft.

Ook cursisten die de versnelde 7-daagse hebben gevolgd en er achter komen dat de praktijkmodule AC/DC PV-meting tijdens de cursus teveel is weggezakt kunnen deze dag boeken voor de AC/DC-PV metingen. Hierin worden alle theoretische vraagstukken en praktische handelingen herhaald en geoefend m.b.t de categorie 1 meting volgens de NEN -EN-IEC 62446-1.

Combinatiekorting cursus PV-Metingen Metrel 

Profiteer van onze exclusieve combinatiekorting! Alleen cursisten die de onderstaande cursussen via STN hebben gevolgd, komen in aanmerking voor deze korting. Wanneer u zowel een meetinstrument als een meetcursus afneemt, ontvangt u een aantrekkelijke combinatiekorting van 150 euro. Deze aanbieding geldt voor de volgende cursussen:

  • Versnelde PV-erkenning InstallQ
  • Team Pursuit
  • Onder het dak (Inclusief de groepenkast)

Onze aanpak is gericht op maatwerk, waarbij we de cursist ondersteunen op specifieke gebieden waar aanvullingen nodig zijn, zowel in theorie als praktijk. Daarnaast leert u ook hoe u effectief rapportages maakt vanuit Metrel naar uw laptop.

Maximaliseer uw kennis en vaardigheden in PV-metingen met Metrel en profiteer van de voordelen van de combinatiekorting. Grijp deze kans om uw expertise te vergroten en uw professionele ontwikkeling te stimuleren.

 

Opleidingsduur en -momenten

De AC/DC PV-metingen dag is ontworpen als een intensieve sessie van 3/4 dag, inclusief een afsluitende praktijkopdracht op scope 12 niveau. Deze dag richt zich specifiek op de categorie 1 meting volgens de NEN-EN-IEC 62446-1 norm.

Praktijkopdracht na de lunch: na de lunch gaat u direct aan de slag met de praktijkopdracht, die maximaal 1,5 uur in beslag neemt. Tijdens deze opdracht past u de verworven kennis direct toe. Bij succesvolle afronding van de opdracht bent u volledig bekwaam in het uitvoeren en beoordelen van de juiste metingen. Als erkenning van uw prestatie ontvangt u een certificaat.

Optimaliseer uw vaardigheden in PV-metingen met Metrel en versterk uw professionele competenties met dit praktijkgerichte programma. Grijp deze gelegenheid aan om uw expertise te certificeren en u te onderscheiden in het uitvoeren en beoordelen van AC/DC PV-metingen op scope 12 niveau.

De volgende cursusdata zijn nog beschikbaar:

15 januari 2024 (vol)

22 januari (vol)

13 februari (vol)

12 maart (vol)

28 maart (vol)

19 april (2 plekken)

15 mei

11 juni

19 juli

 

Enigeer Roof

Investering ex btw

Investering1

€ 495,-

AC/DC PV-metingen

Investering2

€ 49-

Lesmateriaal incl. lunch