Solar Techniek Nederland

Praktijkgerichte inspecties

C1
Solar Techniek Nederland Favicon

100% Betrokkenheid

Icon3

100% Gecertificeerd

Icon1

100% Vakmanschap

 

 

 

Solar Techniek Nederland

Solar Techniek Nederland is een door InstallQ erkende opleider. We verzorgen ook inspecteurs opleidingen die bij ons zowel in theorie en praktijk geëxamineerd worden. 

Solar Techniek Nederland is gericht op de zakelijke markt en voert alleen inspecties uit bij bedrijven. Dit doen we om onze eigen docenten praktijkgericht te houden.

 

Onze docenten

Onze docenten leiden scope 12 inspecteurs op. We vinden het belangrijk dat ze praktijkgericht les blijven geven en daarom voeren zo enkele inspecties per week uit. Daarmee heeft u een eerste klas inspecteur en wij houden een praktijkgerichte docent.

 

Uitbesteden

Momenteel zijn er een tekort aan inspecteurs zo kunnen wij ook niet in alle gevallen de vraag goed aan. Daarom schakelen wij onze eigen klanten in die bij ons de scope 12 opleidingen met succes hebben afgerond.  

 

Examenopdracht

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een cursist die zijn examenopdracht bij u uitvoert. Deze scope 12 inspectie wordt tijdens de opleiding uitvoerig onder de loep genomen. En wordt daarna nogmaals tijdens een examen helemaal doorgelicht. Een beter gecontroleerde inspectie dan deze is er niet.

 

Contact

Als u uw PV-installatie volgens scope 12 wil laten inspecteren kunt u het contactformulier invullen en dan maken we een eerst afspraak voor en intake en prijsopgave.