Cursus
In meerdere talen

Cursussen in andere talen

Taalcursus Taalcursussen (1)
Solar Techniek Nederland Favicon

100% Betrokkenheid

Icon3

100% Gecertificeerd

Icon1

100% Vakmanschap

Andere taal

Solar Techniek Nederland verzorgt de InstallQ cursussen ook in andere talen. Elk gewenste taal is mogelijk als er voldoende deelnemers zijn. De meeste gevraagde talen zijn  momenteel Engels, Russisch/ Oekraïens. 

 

Werkwijze 

Het streven is dat er elke maand een Engels en/of Russisch talige cursus wordt gegeven voor zowel de theorie als de praktijk. De werkwijze is als volgt: we verzamelen eerst de deelnemers en zetten deze op een lijst  van de betreffende taal. Mochten er 4-6 cursisten zijn dan krijgt iedereen een uitnodiging en wordt er een datum vastgesteld. De cursus zal dan binnen 6 weken na berichtgeving plaatsvinden. 

 

Vakmanschap zonnestroom

Van vakmanschap zonnestroom hebben we op schrift toestemming dat er een tolk aanwezig mag zijn tijdens de examens. De cursisten ontvangen een certificaat van deelname en/of een certificaat van geslaagd zijn voor de examens.

 

InstallQ

Via deze weg kunt u dus voldoen aan het aanwijsdocument van InstallQ om ook uw medewerkers, die anders talig zijn, vakbekwaam te krijgen middels een geldig certificaat.

 

ZZP'ers

Ook ZZP'ers die anders talig zijn kunnen hun voorkeur in een taal uitspreken en bij voldoende deelname starten we de cursus in die betreffende taal. Zo kunnen ook zij een InstallQ werkverantwoordelijke gaan halen en hun erkenning op orde krijgen.

 

Beschikbare talen

In de basis is elke taal beschikbaar bij voldoende deelname. Dit is doorgaan vanaf 4-6 personen. De meest afgenomen talen zijn:

  • Arabisch 
  • Engels
  • Russisch/ Oekraïens 
  • Duits 

 

Kosten

De kosten van de tolk worden doorbrekend en hoofdelijk verdeeld over de cursisten. De cursus zal hierdoor 10-20% hoger uitvallen. 

Hero Afb Blog 8 Tips Voor Het Leren Van Een Vreemde Taal

Nog geen keuze kunnen maken? Vul dan hieronder je contactformulier in!