Cursus
Plus-dag

Extra theorie- en/of praktijkondersteuning

Solartechniek Foto Min
Solar Techniek Nederland Favicon

100% Betrokkenheid

Icon3

100% Gecertificeerd

Icon1

100% Vakmanschap

Plus-dag

Mocht u tijdens de cursus er achter komen dat de alles te snel gaat of uw achtergrond toch niet toereikend genoeg is bieden wij u de gelegenheid om een plus dag te boeken. Hierin worden alle theoretische vraagstukken en praktische handelingen herhaald en geoefend.

Versnelde 7-daagse

Deze 1 dag cursus is bedoeld voor diegene, die de drie vereiste cursussen afzonderlijk zou moeten gaan volgen om tot erkenning te komen maar de achtergrond uiteindelijk toch niet toereikend blijkt te zijn om de cursus met succes af te ronden.

Er wordt dan maatwerk geleverd op de onderdelen waarop de cursist aanvullingen en ondersteuning nodig heeft. Dit kan zowel de theorie en/of de praktijk zijn.

Afhankelijk van uw leerstijl en tijd die u extra nodig heeft om deze versnelde 7 daagse succesvol af te ronden kunt het aantal Plus-dagen boeken.

Data versnelde 7 daagse: 28 maart, 16 mei, 12 juni, 23 juli

 

Scope 12

Deze 1 dag cursus is bedoeld voor diegene, die de Scope 12 examen niet gehaald hebben en/of  het fijn vinden om vooraf het examen het een en ander nog door te nemen onder een professionele begeleiding. 

Er wordt dan maatwerk geleverd op de onderdelen waarop de cursist aanvullingen en ondersteuning nodig heeft. Dit kan zowel de theorie en/of de praktijk zijn.

Data Scope 12: In overleg

 

Opleidingsduur en -momenten

Deze Plus-dag is minimaal 1 dag en kan afgesloten worden met het herexamen waarin men examen heeft gedaan. Deze Plus-dag wordt naar behoefte ingevuld en ingepland en gaat ook door bij minimaal 1 cursist.

 

 

Bel Ontwerpen

Investering Plusdag

Investering1

€295,-

voor de Plus-dag excl. BTW

Investering2

€ 29,-

Lesmateriaal incl. Lunches