Cursus
PV-on the Job

PV-coaching op het werk

Img4
Solar Techniek Nederland Favicon

100% Betrokkenheid

Icon3

100% Gecertificeerd

Icon1

100% Vakmanschap

PV-coach on the job

Zonder gedegen kennis te hebben van de PV-NEN normeringen, Arbo wet en regelgeving is het onmogelijk om een goede, veilige en betrouwbare PV-installatie uit te voeren.

PV-coaching is een belangrijk onderdeel om je PV-installatieteam(s) beter te laten functioneren dan ze al deden, het zorgt voor veiliger en betere PV-installaties die weinig tot geen klachten opleveren. Wat leidt tot kostenbesparingen en hogere klanttevredenheid.

Er wordt door onze PV-coach een PV-klantinstallatie bezocht, waar op dat moment aan wordt gewerkt. De coach loopt alles bij langs met het installatie team, van PV-NEN1010 technische aspecten alsmede de Arbo technische aspecten, de klantvriendelijkheid en klantgesprekken bij lastige situaties en eventuele noodzakelijke cross-selling gesprekken, aspecten voor het veilige werken zowel op als onder het dak. Het omgaan met een RI&E en de LMRA.

 

Het doel

Het doel van de coaching on the job is het versterken van het reflectieve vermogen op het eigen handelen. De nieuw verkregen inzichten stimuleren de bereidheid tot het verder ontwikkelen van de gewenste competenties, zodat door toepassing van meer effectief gedrag het resultaat van de presentaties verbeteren. Uiteraard wordt er verslag gedaan op persoonsniveau aan de cursist zelf en aan de organisatie. Daarnaast wordt er gekeken hoe de installatie is voorbereid door de werkvoorbereider.

 

Waar wordt op gecoacht?

Het hart van deze coachingsdag is dat er gedrags- en handelingsverbetering plaatsvindt op eigen werk en dat van de organisatie.

  • Voorbereiding PV-installatie door werkvoorbereider. 
  • Gereedschap en bus presentatie 
  • De PV-installatie beproeven en doormeten
  • RI&E en LMRA
  • Lastige klantgesprekken
  • Cross-selling potentieel 
  • Veilig werken en met de juiste gereedschappen

 

Investering 

De investering voor deze waardevolle coaching bedraagt €1295,- per dag (exclusief BTW). Bij meerder teams coaching, of een tweedaagse coaching wordt er een overnachtingsvergoeding in rekening gebracht t.w.v. 150 euro.

Investeringen exl. BTW

Doelgroep1

€ 1.295,-

1 dag een coach

Investering2

€ 150,-

Reiskosten