Solar Techniek Nederland

Profielen vakmanschap zonnestroom

Enigeer Roof
Solar Techniek Nederland Favicon

100% Betrokkenheid

Icon3

100% Gecertificeerd

Icon1

100% Vakmanschap

 

 

 

Waarom een nieuwe regeling?

Vakbekwaamheid voor het installeren, aansluiten, onderhouden en inspecteren van Zonnestroom installaties is essentieel voor het volgens de norm goed en veilig presteren van de installatie. Subsidieverstrekkers en verzekeringspartijen zullen steeds vaker vragen om erkende en vakbekwame installateurs.

Daarom heeft de branche de bestaande erkenningsregeling vernieuwd een aangepast aan de nu geldende normen en eisen. Onderdeel van de erkenningsregeling zijn de eisen aan vakbekwaamheid en het geregistreerd vakmanschap in het CRT en vak paspoort van Vakmanschap Zonnestroom.

Voldoe je aan alle eisen voor vakbekwaamheid, sta je geregistreerd en ben je in het bezit van de voorgeschreven gereedschappen, dan kun je een erkenning voor erkend installatiebedrijf zonnestroom aanvragen bij InstallQ.

 

 

 

Profielen verwijzingen

Vakmanschap Zonnestroom speelt een belangrijk rol om tot uw InstallQ erkenning te komen. Vakmanschap zonnestroom stelt de leerdoelen en examen criteria vast. Solar Techniek Nederland verzorgt de opleidingen en examineringen. InstallQ beheerd de erkenningsregeling.

In de profielen van Vakmanschap Zonnestroom worden dus de eisen van InstallQ zichtbaar. De cursussen die voor InstallQ noodzakelijk zijn hebben we hieruit gedestilleerd. Daarnaast hebben binnen de profielverwijzing ook de VOP, VP en de WV aangeduid. 

  • Montage op daken
  • Uitvoering zonnestroom in de woning
  • Deskundige /  ontwerpen zonnestroom systemen

De profielen van Vakmanschap Zonnestroom

Ontwerpen & Adviseur zonnestroominstallaties

 

 

 

De profielen van InstallQ

 

 


 

vakmanschap zonnestroom